Перегляд зібрання за групою - Теми ковбасні вироби
Результати від 1 до 3 із 3
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
---|---|---|---|---|
Article | 5-вер-2023 | 26-жов-2023 | Дослідження роботи вовчка при різних видах подрібнення м’яса | Довбуш, Тарас Анатолійович; Хомик, Надія Ігорівна; Довбуш, А.; Dovbush, T.; Khomyk, N.; Dovbush, A. |
Book | жов-2013 | 26-кві-2017 | Загальні технології харчової промисловості Розділ «Технології м’яса і м’ясних продуктів»: конспект лекцій | Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga |
Master Thesis | 21-гру-2022 | 23-гру-2022 | Обґрунтування параметрів обладнання індивідуального підприємства для виготовлення ковбасних виробів | Борис, Ірина Ігорівна; Borys, Iryna |